Μονοκατοικία προς Πώληση - ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ, ΑΤΤΙΚΗ

Μονοκατοικία - ΑΤΤΙΚΗ / ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ

Λεπτομέρειες Ακινήτου

Κωδ. Ακινήτου:
11653
Νομός:
ΑΤΤΙΚΗ
Συνοικία:
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ
Τύπος:
Πώληση
Είδος:
Μονοκατοικία
Έτος:
1990
Δωμάτια:
7
Εμβαδόν:
400 τ.μ
σε έκταση:
12,000 τ.μ
Όροφος:
Ισόγειο, 1 ος
Αξία:
€ 770,000

Περιγραφή Ακινήτου

Βίλα - μονοκατοικία δύο επιπέδων , η οποία μπορεί να γίνει δύο αυτοτελή και ανεξάρτητα οροφοδιαμερίσματα, σε έκταση12 στρεμμάτων. Το κτίσμα έχει 200τμ πρώτου ορόφου , ημιτελές, με την ανακατασκευή του 2015, με όλες τις ηλεκτρικές και υδραυλικές εργασίες αποπερατωμένες, καθώς και διπλά τζάμια και μονώσεις. Διαθέτει 3 υπνοδωμάτια Master , 3 μπάνια και 1 wc. Συνδέεται με τον ισόγειο όροφο με εσωτερική σκάλα αλλά έχει ξεχωριστή είσοδο.
Ο ισόγειος όροφος αποτελείται απο πολύ μεγάλη σαλοτραπεζαρία , γραφείο και καθιστικό με τζάκι, καθώς και βεστιάριο, γυμναστήριο, δύο μεγάλες αποθήκες με πρόσβαση στο Parking , 3 υπνοδωμάτια Master , 3 μπάνια και 1 wc.
Στο εξωτερικό υπάρχει barbeque , μεγάλοι αποθηκευτικοί χώροι με στέγαστρο, κλειστός χώρος στάθμευσης τριών αυτοκινήτων και δυνατότητα parking για άλλα τέσσερα αυτοκίνητα. Πολλά δέντρα, χώρος με κήπο, γκαζόν, αυτόματο πότισμα, περίφραξη με σίδερο. Ήσυχη περιοχή μέσα στη φύση, μόλις 40 λεπτά απο το κέντρο της Αθήνας, και 3 χιλιόμετρα απο το κέντρο του Καπανδριτίου .

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΛΑΣΗ:
  • Δ