Μάθετε για εμάς

Το κτηματομεσιτικό γραφείο Πρόταση ξεκίνησε την δραστηριότητα του στην κτηματαγορά το 1994 στα νότια προάστια.

Το 2004 μεταφέρθηκε στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Κυψέλης 23 και Ύδρας στο ισόγειο.

Το γραφείο μας έχει σαν κανόνα τον επαγγελματισμό, τον σεβασμό και την φιλικότητα.

Έχουμε γνώση και πείρα στην ελληνική κτηματαγορά και κάνουμε εκτίμηση με τον πιο σωστό και εχέμυθο τρόπο της ακίνητης περιουσίας σας.

Αντιμετωπίζουμε τις εξελίξεις στην κτηματαγορά και σας ενημερώνουμε έγκαιρα για τις αλλαγές, τις ευκαιρίες καθώς και για την σωστή επιλογή στην αγορά, πώληση ή μίσθωση.

Δραστηριοποιούμαστε σε όλη την Ελλάδα με αφετηρία τον νομό Αττικής και το κέντρο της Αθήνας. Διαθέτουμε ένα μεγάλο και αξιόλογο πελατολόγιο επενδυτών ακινήτων και παράλληλα πολλά ακίνητα για επένδυση.

Συνεργάτες μας είναι σύμβουλοι ακινήτων, μηχανικοί, αρχιτέκτονες, δικηγόροι, τοπογράφοι, εκτιμητές ακινήτων, νομικοί , φοροτεχνικοί και τραπεζικοί σύμβουλοι, οι οποίοι είναι απαραίτητοι για το τέλειο αποτέλεσμα της δουλειάς μας στην κτηματαγορά.
Στον τομέα των πωλήσεων οι ειδικευμένοι σύμβουλοι μας θα σας βοηθήσουν να πάρετε την τελική σας απόφαση.

Στη ιστοσελίδα μας μπορείτε να αναζητήσετε το ακίνητο που σας ενδιαφέρει μέσα από την προσεκτικά σχεδιασμένη φόρμα αναζήτησης.
Εξερευνήστε τις επιλογές σας ανάμεσα σε διαμερίσματα, μονοκατοικίες, εξοχικές κατοικίες, οικόπεδα, καταστήματα, επαγγελματικούς χώρους, ξενοδοχειακές μονάδες, πάρκινγκ και αποθήκες.
Επιπλέον μπορείτε να μας αναθέσετε το ακίνητό σας μέσω της φόρμας ανάθεσης ή με ένα τηλέφωνο στα τηλέφωνα επικοινωνίας μας.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη.

Προτεινόμενα Ακίνητα